KADROMUZ

Aslı SEVER - Okul Öncesi Eğitimi Öğretmeni

1981 yılında Lüleburgaz’da doğdum.İlkokul ve ortaokul eğitimimi lüleburgazda tamamladım,Lise eğitimimi Çorlu’da tamamladım.

2004 Yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun oldum.2004 yılında Kırklareli ili Babaeski ilçesi Büyükmandıra Beldesinde  Atatürk İlkokulunda 1 yıl görev yaptım.2005 yılında Kırklareli ilinin Pınarhisar ilçesinde Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda 1 yıl görev yaptım.Daha sonra Kırklareli ili Lüleburgaz ilçesinde Irmak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde 3 yıl görev yaptım.2008 yılında Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Yeni Yöntem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde 1 yıl görev yaptım.Daha sonra Trabzon ili Düzköy ilçesi Çayırbağı beldesine Yusuflu İlköğretim Okuluna atandım ve 2 yıl  görev yaptım.Daha sonra Şırnak ilinde Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda 2 yıl görev yaptım.Daha sonra Bolu ilinde Behiye Baysal İlkokulunda 5 yıl görev yaptım.Daha sonra Batman ilinde Güvercin Anaokulunda 4 yıl görev yaptım.2022 yılından itibaren Behiye Barut Anaokulunda görev yapmaktayım.Evli ve iki çocuk annesiyim.Drama ve uygulama semineri,Oyun terapisi semineri,İlkyardım semineri,Etkili müzik eğitimi semineri,Zeka oyunları semineri katıldığım eğitimlerden bazılarıdır.

E-Posta